HomeSense categoriaLa Coordinadora per l'Abolició dels Correbous assegura que ha influït perquè enguany...

La Coordinadora per l’Abolició dels Correbous assegura que ha influït perquè enguany no se celebrin actes taurins

TERRES DE L’EBRE // La Coordinadora per l’Abolició dels Correbous a Catalunya (CACC) assegura que la seva tasca de pressió ha aconseguit evitar que municipis taurins hagin decidit enguany, finalment, no programar correbous aquest estiu. Segons interpreten en un comunicat, els governs municipals “van entendre” la seva “advertència” de que si, finalment, se celebraven actes taurins els activistes de la CACC serien presents amb les seves càmeres per documentar-ho. En aquest sentit, l’entitat ha lamenta l’existència d’un “nombrós col·lectiu de regidors i alcaldes que volien córrer el risc sanitari del coronavirus i celebrar actes taurins sense pensar en la salut i benestar dels seus conciutadans, cedint al xantatge dels ramaders”.

Durant els últims mesos la CACC ha seguit mantenint reunions i converses amb membres del Govern, diputats del Parlament, alcaldes i regidors. Paral·lelament, la seva activitat s’ha centrat en la investigació i l’anàlisi de dades de “l’espectre econòmic” del món taurí a Catalunya. La crisi del coronavirus, a més, ha servit també per editar “centenars d’hores de gravacions”, entre d’altres tasques.

Segons valoren, la situació actual de “convulsió de la política catalana” impedirà durant aquesta legislatura “l’anhelada abolició dels correbous i la fi de la tauromàquia”, però anuncien que seguiran lluitant perquè es doni compliment a la ILP aprovada al Parlament i a la “intensificació de la pressió política”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 5 =

Últimes notícies