HomeSense categoriaLa Cort d'Honor participa en la campanya 'Cap família fora de línia'...

La Cort d’Honor participa en la campanya ‘Cap família fora de línia’ per a mantenir l’escolarització de tots els infants i joves de Tortosa

TORTOSA // La Cort d’Honor de la Mare de Déu de la Cinta, compromesa amb les famílies més vulnerables de la ciutat, ha col·laborat fent una donació econòmica a la iniciativa ‘Cap família fora de línia’ impulsada pel Grup d’Esplai Blanquerna per a ajudar a mantenir l’escolarització dels infants i joves de Tortosa, millorar la igualtat d’oportunitats en el seguiment de les classes a distància i evitar, d’esta manera, la bretxa digital.

La donació econòmica s’ha dirigit a facilitar la compra de material escolar, principalment equips informàtics, i proporcionar l’accés a internet de les famílies amb pocs recursos.

La Cort d’Honor ha manifestat que “som sensibles a les necessitats de l’entorn, i també sabem que tota ajuda és poca en situacions excepcionals com les que estem vivint. Per este motiu, el passat 17 de març, amb l’inici de l’estat d’alarma, també vam fer entrega de 546 litres de llet a Càritas Tortosa, per a ajudar a donar resposta a les demandes de les famílies més necessitades de la ciutat”.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

42 + = 44

Últimes notícies