HomeTurismeLa Costa Daurada i les Terres de l’Ebre aborden els nous reptes...

La Costa Daurada i les Terres de l’Ebre aborden els nous reptes que planteja l’evolució de l’activitat turística

El sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre s’ha reunit aquesta setmana en el marc de les jornades estratègiques organitzades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Les trobades han tingut com a objectiu detectar les noves tendències del sector turístic de la demarcació per tal d’impulsar accions que ens permetin millorar-ne la competitivitat.

Les jornades s’han celebrat en dues sessions: la primera, adreçada a tot el sector turístic de la demarcació, ha inclòs ponències i taules rodones que han permès compartir coneixement, idees i estratègies per afrontar els nous reptes que planteja l’evolució de l’activitat turística, amb especial atenció a l’evolució de la demanda, el perfil del consumidor i els reptes que els canvis constants es presenten per a les empreses.

Referents en els àmbits de la gestió i les tendències turístiques com Chris Pomeroy, especialista en comunicació turística i president d’Interface España i CEO d’Internacional Turisme Group, o Carlos Vogeler, professor universitari i autor de llibres sobre el sector turístic, entre altres, han compartit la seva experiència i coneixements. L’objectiu d’aquesta primera sessió va ser recollir les aportacions dels experts i principals referents en els àmbits de la gestió i de les tendències turístiques per tal de traçar el full de ruta del turisme a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

La segona jornada va reunir el sector turístic de les Terres de l’Ebre i de la Costa Daurada en dues sessions de planificació, una per a cada marca turística, amb propostes i dinàmiques de treball per tal de dissenyar les accions futures que en matèria de promoció i màrqueting han de permetre configurar el futur Pla d’Actuació 2024 del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, tant per a la Costa Daurada com per a les Terres d l’Ebre.

L’acte inaugural de les jornades, celebrat a l’Hospitalet de l’Infant, va estar encapçalat pel president del Patronat de Turisme de la Diputació, Carlos Brull, i l’alcaldessa d’aquest municipi, Assumpció Castellví.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 79

Últimes notícies