HomeSense categoriaLa Creu Roja habilita l'escola de Flix perquè hi dormin els desallotjats...

La Creu Roja habilita l’escola de Flix perquè hi dormin els desallotjats afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre

La Creu Roja ha habilitat amb desenes de matalassets i mantes la sala esportiva de l’escola Enric Grau Fontseré per a tots els desallotjats per l’incendi que ho vulguin passar la nit. L’Ajuntament ha fet un inventari amb una quarantena de veïns que podrien necessitar un espai per menjar, dormir i netejar-se però han estat molts més el afectats, com han assegurat fonts dels consistori. La Delma López ha sortit corrents de casa amb el marit i el gos quan des d’un dels helicòpters d’emergències els han avisat que el foc estava a prop. “Ens hem espantat i no hem tingut temps de recollir res”, ha explicat.

“No es veien les flames i hem arribat a pensar que era arena, però era fum”, ha detallat la Delma. Viuen prop de l’ermita del Remei de Flix i han marxat amb el que diuen, la bossa i el gos quan des de l’helicòpter d’emergències els han avisat que havien de marxar. A l’escola de Flix, els han donat menjar aigua, hi dormiran, però no saben per quant temps. “Sobretot estic espantada però és la primera vegada que ens passa. El foc estava a 300 o 400 metres de cases nostra i si s’ha cremat ho perdrem tot”, ha lamentat. 

La Julie Shepard també ha arribat a l’escola Enric Grau i Fontseré amb els seus tres gossos i uns amics. Com no se’ls permet entrar al pavelló ha assegurat que dormirà fora amb els animals. La Julie ha explicat que el foc era “horrible” prop de la seva masia, que també està a la zona del Remei. “És difícil perquè no sabíem si l’incendi estava prop o lluny de casa i no sabíem on anava. Una amiga m’ha explicat que podíem venir aquí”, ha detallat. 

Voluntaris de la Creu Roja han escampat desenes de matalassets amb mantes a l’aula esportiva de l’escola de Flix. S’han posat ventiladors a la sala i tenen accés a ampolles d’aigües, fruita i entrepans, entre d’altres.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 57 = 67

Últimes notícies