HomeCulturaLa Cultura de les Terres de l’Ebre convoca una concentració l’11 de...

La Cultura de les Terres de l’Ebre convoca una concentració l’11 de novembre a Tortosa

TERRES DE L’EBRE // “Cultura és treball”: sota aquest lema ha estat convocada a concentrar-se la pràctica totalitat del sector cultural a les Terres de l’Ebre. La trobada tindrà lloc el pròxim dimecres 11 de novembre a les 10.30, davant del Mercat Municipal de Tortosa (plaça de Barcelona) i està dirigida a artistes, ensenyants i personal tècnic, greument afectats per les retallades i prohibicions que està patint el sector amb motiu de la covid-19.

Es demanen mesures immediates per a la represa de l’activitat cultural, la defensa dels ensenyaments artístics i la protecció dels treballadors i treballadores del sector. Els convocants, pertanyents a diversos col·lectius i disciplines artístiques del territori, proposen a les persones assistents que portin els seus instruments musicals, atrezzos i eines de treball amb la intenció de fer-les visiblement presents, ja que la concentració pretén ser un acte d’absolut silenci.

També es farà públic un manifest per recollir adhesions del món de la Cultura i mostres de solidaritat d’altres sectors afectats per les restriccions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 23 = 28

Últimes notícies