HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catLa cultura també és dictadura

La cultura també és dictadura

No és una bajanada pensar que tenir un excés de cultura no deixa de ser una dictadura per a les persones excessivament preparades i a les quals és molt difícil fer-les combregar amb rodes de molí i han de callar la majoria de cops. Aquestos essers són minoria i, per tant, estan fora de lloc entre els rucs.

Rucs, més que rucs, no podeu acceptar un monarca anomenat per un sanguinari dictador per a succeir-lo com a cap d’estat i dels exercits.

Rucs, més que rucs, com tragueu un successor al qual, els seus turiferaris, anomenen el “preparao” i que l’únic mèrit per ser el cap dels espanyols és no haver usat preservatius reials els seus regis pares.

Rucs, mes que rucs, Com tolereu que unes nenes tinguin uns drets per seguir-nos regnant i dirigir l’”ejército español”. És que no hi ha joves preparats/des a les espanyes amb els mateixos drets que les filles del Felip.

Rucs, més que rucs, és que la nostra ridícula constitució només es deu aplicar contra els catalans i no per elegir als caps d’estat.

Rucs més que rucs, com us penseu que hi hauran indults (amnistia ja diuen que no perquè seria reconèixer l’error de les condemnes) amb la por que tenen  ’enfrontar-se a tant d’espanyolet ignorant i anticatalà. Cal recordar que els aragonesos volen el patrimoni de Sixena que va comprar (i salvar) el bisbat de Lleida.

Rucs, més que rucs, obliden qui va ser Ramon Berenguer IV. Neguen la història de Catalunya i Aragó i neguen la veritat. Saragossa era una ciutat oasi, sense mar, al mig d’un descampat i que varen haver de crear la història de Santiago Apòstol i no varen ser capaços de construir la “Pilarica” fins a 1.600 anys després de l’invent de lo del pilar. Poblet i Santes Creus són del segle XII, quatre-cents anys abans i per això els reis de la mal dita corona d’Aragó estan enterrats als monestirs, sense parlar de Roger de Lluria, Violant d’Hongria…

Rucs, més que rucs, com no es queixen els tertulians de la televisió que Urdangarin estigui al carrer i els nostres presos no.

Rucs, més que rucs, no us adoneu que aquí es premia els lladres i es castiga els demòcrates per posar urnes.

Rucs, més que rucs, no us adoneu que Gibraltar no és espanyol perquè el va donar als anglesos el primer Borbó, Felip V.

Rucs, més que rucs, no sabeu que del Felip V al VI no hi ha només que un pal.

Rucs, mes que ducs, ara tenim dos reis, dos reines i dos infantes i volen fer veure que al govern català hi ha corrupció.
RUCS, MES QUE RUCS…

Jordi Casanova Giner
Jordi Casanova Giner
advocat i escriptor aficionat
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 8 =

Últimes notícies