HomePolíticaLa CUP Terres de l’Ebre demana més planificació i recursos en...

La CUP Terres de l’Ebre demana més planificació i recursos en Educació

TERRES DE L’EBRE // La CUP Terres de l’Ebre demana al Departament d’Educació més planificació i recursos per no obrir les escoles a qualsevol preu.

Els antisistema creuen que els cribratges massius s’haguessen hagut de fer abans de començar l’obertura dels centres, fetes per professionals i no en forma d’automostres pels mateixos mestres i professors, també asseguren que no s’ha ofert cap solució en la ventilació de les aules, tenint en compte les baixes temperatures d’estos dies.

Des de la CUP també al·leguen que “esta improvisació del departament fa que les direccions dels centres hagen d’assumir totes les responsabilitats, tal com ha passat avui també amb el tancament dels centres de les poblacions més afectades pel temporal.” I afegeixen que “També hem de lamentar les condicions en les quals es van fer les oposicions, on molts opositors van haver de circular enmig del temporal.”

Segueixen lamentant la “manca d’inversió en Educació” i segueixen exigint “el 6% del pressupost” de la Generalitat a la partida d’Educació.

Finalment han assenyalat que “Necessitem i exigim la reducció de les ràtios a tots aquells llocs que faça falta per garantir la salut dels infants, joves, mestres i professors. Volem que es garantisca el dret de l’educació amb la planificació i els recursos necessaris”.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies