HomeCulturaLa dècima edició d'A Cel Obert a Tortosa explorarà el camp de...

La dècima edició d’A Cel Obert a Tortosa explorarà el camp de la il·lusió

A Cel Obert arriba a la dècima edició, una cita d’aniversari. I per este motiu, l’organització ha triat el concepte de la il·lusió com a proposta de les intervencions artístiques.

La il·lusió, entesa en sentit ampli: la percepció distorsionada de la realitat, bé siga per un component físic o com a fruit de la imaginació. Amb el resultat d’una ficció modelada per una mescla entre la poca lucidesa personal i un estat emocional incontrolat.

Però també la il·lusió com a sentiment: l’esperança sobrevinguda, ingovernable, incontenible i salvatge que sentim quan volem aconseguir un somni. O la il·lusió com a efecte òptic: la falsa representació d’una veritat oculta que només percebem en secret i mai no es manifesta com a real.

Durant les pròximes setmanes es farà pública la convocatòria d’esta dècima edició, moment a partir del qual els equips artístics podran proposar les seues creacions. Un jurat definirà, més endavant, les intervencions finalistes, que s’instal·laran a la tardor a diversos patis del centre històric de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 29 = 33

Últimes notícies