Amb l’ànim de promocionar la gastronomia local a través dels productes de proximitat, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, a través de l’Àrea Municipal de Turisme, organitza des d’este divendres passat i fins al diumenge 15 d’octubre les Jornades del Peix de Llotja i l’Arrossejat, que combinen un producte local de gran qualitat i proximitat com és el peix i l’arròs.
En total són set els restaurants que durant estos dies oferixen menús gastronòmics que combinaran productes com els calamarsets, la gamba blanca, la tonyina o el peix fregit amb l’Arrossejat millorat amb escuma de patata i polp, cloïsses o sepionets. Els preus oscil·len entre els 35 i els 49 €.
Este període gastronòmic té el seu punt més àlgid este dissabte 14 d’octubre amb la Diada de l’Arrossejat, la festa gastronòmica més antiga i tradicional de l’Ametlla de Mar, que este any complix 37 anys. Durant la Diada, que començarà a partir de les 17 h a la llotja de la Confraria de Pescadors, hi haurà el tradicional concurs d’Arrossejat amb 42 participants, degustacions d’Arrossejat i música a càrrec de la xaranga Suquet Calero.