HomeTerres de l'EbreLa Diputació atorga una subvenció de 251.000 euros per adquirir els...

La Diputació atorga una subvenció de 251.000 euros per adquirir els immobles per al futur pàrquing de l’Hospital Comarcal d’Amposta

MONTSIÀ // La Junta de Govern de la Diputació de Tarragona ha aprovat, aquest dimarts, atorgar una subvenció de 251.000 euros a l’Ajuntament d’Amposta per a l’adquisició dels immobles de l’illa ubicada entre els carrers Escoles, Cervantes, Roda i Diana per habilitar-hi el futur pàrquing de l’Hospital.

Així, la Diputació finançarà en un 95% l’adquisició d’aquests immobles i l’Ajuntament n’aportarà el 5% restant fins als 265.000 euros. Tal i com explica l’alcalde, Adam Tomàs, ja existeix l’acord de compra tant amb el propietari privat d’una de les finques com amb el Sareb, que és propietari de la resta. “Amb aquest subvenció de la Diputació, l’Ajuntament ja estarà en condicions de tancar l’operació”, afegeix, tot recordant que la voluntat de l’Ajuntament és que en aquest espai hi acabi havent un aparcament en alçada però que, en una primera fase, només s’enderrocaran les cases i s’habilitarà un aparcament en superfície amb una quarantena de places.

Els tràmits per convertir aquesta illa d’habitatges en una zona d’aparcament 
va començar tot just fa tres anys, amb l’aprovació per part del ple d’una modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per definir la destinació d’equipament comunitari a aquesta illa. Al març del 2018 la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre (CUTE), va donar llum verda a aquesta modificació. Des de llavors s’ha estat negociant tant amb el propietari privat com amb el Sareb per arribar a un acord per la compra de les finques. 

L’impuls de l’aparcament de l’Hospital Comarcal és la mesura número 16 del Pla d’Acció Municipal 2019-2023.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 47 = 48

Últimes notícies