HomeEconomiaLa Diputació de Tarragona destina 1,6 M€ a 137 projectes de professionals autònoms...

La Diputació de Tarragona destina 1,6 M€ a 137 projectes de professionals autònoms imicroempreses del sector cultural

Producció de curtmetratges, documentals, obres de teatre o espectacles de circ; enregistraments de discos; edició de llibres; gires musicals pel territori… Són algunes de les 137 activitats i produccions noves que es beneficiaran de la tercera convocatòria d’ajuts de la Diputació de Tarragona per a microempreses i a professionals autònoms de l’àmbit cultural.

La institució hi destina enguany 1.649.873,67 €, gairebé el doble que l’any passat, per tal d’incentivar, reforçar i fer créixer el sector a la demarcació.

Els ajuts s’han concedit, d’una banda, a activitats d’interès públic (cicles, festivals, presentacions, jornades o similars…), i com a novetat d’enguany inclouen circuits o gires en equipaments i espais de gestió municipal o de cogestió publicoassociativa a la demarcació de Tarragona, amb l’objectiu de propiciar el sorgiment de projectes d’espectacles de música en directe amb un impacte notable a la demarcació.

D’altra banda, es destinen a la creació intel·lectual o al procés d’elaboració de noves produccions (discs, exposicions, publicacions, audiovisuals, guions…). L’import màxim que s’ha concedit a cada sol·licitant és de 14.724 € per a activitats i produccions, i de 18.405 € per a circuits o gires.

Les subvencions de la Diputació de Tarragona per a microempreses i professionals autònoms de la demarcació pertanyents al sector cultural formen part de les múltiples iniciatives de suport que la institució presta a este àmbit d’activitat. Amb estos ajuts en concret, la Diputació millora encara més el gran potencial de l’àmbit cultural al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, dotant-lo d’eines per avançar professionalment i sumant esforços amb els creadors i les creadores, amb les empreses i amb tothom qui treballa per consolidar i fer créixer el sector.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 21 = 23

Últimes notícies