HomeCulturaLes Coves Meravelles de Benifallet reben el "Premio a la Excelencia en...

Les Coves Meravelles de Benifallet reben el “Premio a la Excelencia en Cuevas y Minas Turísticas Españolas”

La Asociación de Cuevas Turísticas Españolas (ACTE) ha atorgat a les Coves Meravelles de Benifallet el premi a l’excel·lència a les Coves Meravelles “pel magnífic i especial esforç realitzat per un petit municipi”.

En el premi es destaca que les Coves han sabut ressaltar els seus valors històrics, culturals i naturals, especialment enllaçant Coves i riu Ebre. També subratlla que este actiu ha afavorit la posada en marxa de nous productes turístics i ha contribuït a potenciar el desenvolupament econòmic de les Terres de l’Ebre.

L’alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret, ha valorat molt satisfactòriament este premi que és el resultat de l’aposta de l’Ajuntament per este actiu fonamental per a la promoció econòmica i turística tant del poble com de les Terres de l’Ebre.

Pedret ha agraït la tasca feta tant del personal de l’Administració, Brigada i Turisme i ha assenyalat que “un poble petit com el nostre fa un esforç continuat per garantir el millor servei, la millor atenció turística però des del respecte geològic i de conservació”.

Cal recordar que l’Ajuntament va aconseguir l’any passat la declaració de les Coves de Benifallet com a Bé Cultural d’Interès Local.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies