HomeSocietatLa Diputació de Tarragona dona assistència tècnica a 113 piscines municipals

La Diputació de Tarragona dona assistència tècnica a 113 piscines municipals

La Diputació de Tarragona dona suport durant este estiu a 113 municipis de la demarcació en la gestió i el control de la salubritat i les bones condicions higièniques i sanitàries de les seues piscines públiques. Es tracta d’una assistència realitzada per professionals tècnics d’aquest àmbit que poden sol·licitar els ens locals de menys de 10.000 habitants del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès amb l’objectiu de garantir un bany segur a les seues piscines públiques.

Este servei inclou el suport tècnic, la diagnosi de les instal·lacions, l’elaboració i la implementació de Plans d’Autocontrol, la realització d’una analítica fisicoquímica i microbiològica de totes les piscines, la revisió i actualització del programa per als municipis que ja hi han participat anteriorment i el seguiment de la implantació, a més de formacions per al personal de l’ajuntament que s’encarrega habitualment de fer el manteniment dels equipaments.

La diagnosi de la gestió i el control de la salubritat de les piscines d’ús públic és una de les assistències tècniques que la Diputació posa a disposició dels ens locals en matèria de salut pública. A més d’este servei, la Diputació també ofereix als ajuntaments i Entitats Municipals Descentralitzades ajuts per a la contractació de socorristes a través de les subvencions de Salut Pública per generar entorns més resilients, segurs i saludables, entre d’altres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 7 =

Últimes notícies