HomePolíticaLa Diputació de Tarragona incrementa amb 23M€ la dotació de les subvencions...

La Diputació de Tarragona incrementa amb 23M€ la dotació de les subvencions de 2022

El ple de la Diputació de Tarragona de divendres va aprovar una nova modificació de crèdit del pressupost de la corporació per a aquest any 2022 per un import de 27M€, dels quals 23M€ es destinaran a impulsar les diferents línies de subvencions per concurrència per a enguany destinades a ens locals i ciutadania. Aquesta xifra se suma als més de 52M€ que el pressupost inicial de la Diputació ja preveia per aquestes línies de subvenció, de manera que el pressupost total destinat a ens locals i ciutadania en subvencions per concurrència és de 75M€. D’aquesta manera la Diputació té la voluntat d’apostar clarament per la concurrència com a procediment per obtenir les subvencions, de manera que els ens locals i la ciutadania que compleixin els requisits poden optar a aquests ajuts, potenciant així la transparència, el lliure accés i l’equitat. 

Les diferents línies d’ajuts que es posaran en marxa a la Diputació incideixen en àmbits tan diversos i estratègics com el foment de l’ocupació, la sostenibilitat, l’acció social, impuls de la producció i la difusió cultural o l’habitatge municipal, entre d’altres. Les unes i les altres es presentaran als alcaldes i alcaldesses en dos actes que tindran lloc el dia 5 d’abril a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, per als ajuntaments de les Terres de l’Ebre, i el dia 7 d’abril a l’Auditori Diputació, a Tarragona, per als consistoris del Camp de Tarragona i del Baix Penedès. Aquesta presentació permetrà conèixer al detall cada línia de subvenció per als propers mesos, fet que facilitarà als ajuntaments poder-los demanar.

Per a la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, “aquesta operació permet incidir en aspectes que són clau per a la recuperació econòmica als nostres pobles i ciutats, i en aquest sentit prioritzem aspectes com l’ocupació i la dinamització de l’activitat productiva en diferents àmbits, alhora que continuem millorant serveis i equipaments per a la ciutadania i avancem en la lluita contra el despoblament a les zones rurals“. 

La modificació de crèdit aprovada avui també inclou una incorporació de 4M€ per a diferents actuacions de condicionament de carreteres i reforçament de ferm, entre altres àmbits d’actuació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 59 = 68

Últimes notícies