HomeSocietatLa Diputació de Tarragona se suma un any més a la iniciativa...

La Diputació de Tarragona se suma un any més a la iniciativa europea Let’s Clean Up

La Diputació de Tarragona s’adhereix de nou a la iniciativa anual Let’s Clean Up Europe que sorgeix de la necessitat de contribuir a conscienciar sobre la quantitat de residus que s’aboquen a l’entorn natural. Enguany la institució incrementa la seua participació, tot ampliant les iniciatives organitzades arreu del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Les accions de sensibilització i recollida de brossa tindran lloc entre el 7 i el 14 de maig en entorns naturals a Tarragona, al Vendrell i a la Fatarella.

El dia 9 de maig s’ha organitzat, juntament amb l’Ajuntament del Vendrell, una acció a la platja de les Madrigueres, oberta a tothom qui es vulga sumar a la neteja d’aquest entorn natural, de 10 h a 12 h del matí.  D’altra banda, s’han impulsat dos iniciatives de sensibilització més amb grups tancats: el dia 7 amb un grup de l’Institut Pere Mata, que tindrà lloc al Riu Francolí, a Tarragona, i el dia 14 tots els alumnes de l’Escola de la Fatarella participaran en la recollida de brossa a la Font de Sant Joan. 

El diputat delegat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori de la Diputació de Tarragona, Josep Forasté, participarà en l’acció del dia 7 de maig; la vicepresidenta quarta, Eva Mata, assistirà a la iniciativa organitzada al Vendrell i el dia 14, a la Fatarella, s’hi sumarà la diputada Ma Teresa Mariné.

Let’s Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa impulsada a Catalunya per l’Agència Catalana de Residus amb l’objectiu de la ciutadania sobre la gran quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura. La Diputació de Tarragona hi participa des del 2014, amb actuacions al Bosc de Cal Rost i al Torrent de la Creueta (Cunit), a l’Albereda de Santes Creus, al Riu Gaià (al Pont d’Armentera i Bràfim) i al Riu Francolí (al Morell i a la Riba).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies