HomeEconomiaLa Diputació de Tarragona triplica els ajuts amb 1 M€ per impulsar polítiques...

La Diputació de Tarragona triplica els ajuts amb 1 M€ per impulsar polítiques locals d’habitatge

La Diputació de Tarragona gairebé ha triplicat els ajuts que impulsen polítiques locals d’habitatge als municipis de la demarcació de Tarragona amb 1.150.000 €.

L’objectiu d’esta línia d’ajuts és, d’una banda, impulsar el desenvolupament de polítiques socials d’habitatge als ens locals, i de l’altra, afavorir el repoblament a entorns rurals, en municipis de menys de 1.000 habitants.

La Diputació va posar en marxa esta nova línia de subvencions fa 3 anys, i tant la dotació total com el nombre de municipis beneficiaris ha crescut exponencialment any rere any.

En este sentit, la convocatòria de l’any 2021 va servir per a ajudar 27 ajuntaments del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès a tirar endavant inversions per a crear, rehabilitar i millorar la qualitat dels habitatges municipals o per a redactar o revisar els Plans Locals d’Habitatge i Programes d’Actuació Municipal d’Habitatge, amb un pressupost total de 417.000 €.

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, destaca que els ajuts que la institució posa a l’abast dels municipis són fruit de l’escolta activa vers els municipis, que permeten crear serveis adaptats a les seues necessitats. En aquest sentit, “l’habitatge és una de les principals polítiques públiques que tenim per combatre el despoblament”, afegeix.

També està obert el període per a demanar les subvencions per a restablir béns i serveis dels ens locals afectats per fenòmens meteorològics i per altres situacions excepcionals i urgents.

Un any més, la Diputació de Tarragona posa a disposició estos ajuts per als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i els consells comarcals del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. La dotació total d’enguany ascendeix a 2,9 M€.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

58 + = 63

Últimes notícies