HomeSense categoriaLa directora de Canal Terres de l’Ebre inicia un nou repte professional...

La directora de Canal Terres de l’Ebre inicia un nou repte professional després de 2 anys i mig

TORTOSA // La periodista Susanna Cases Ferre (Amposta, 1988) deixa el proper 31 de juliol la direcció de Canal Terres de l’Ebre, per iniciar un nou repte professional en un sector que cada dia té més pes dins de la professió: treballar en l’àmbit de la informació corporativa i institucional. Acabarà així una etapa de dos anys i mig al front de la nostra televisió local, la qual va iniciar-se al gener de 2018.

Cases va incorporar-se com a redactora ja fa més de 4 anys, provinent de la premsa escrita, i poc després es va convertir en Cap d’Informatius. Posteriorment va assumir la direcció (rellevant el fins llavors director-gerent, Josep Maria Arasa), per acabar coordinant la televisió local feta completament amb teletreball, com va passar durant els 3 mesos de confinament.

Susanna Cases, també presentadora de L’Ebre Notícies junt a Josep Pitarch, i responsable de la majoria d’entrevistes informatives dels últims anys, deixarà de forma efectiva les seues funcions divendres, per agafar uns dies de vacances abans de situar-se al front de les seves noves responsabilitats.

La TV local, un ‘trampolí’

Val a dir que el cas de Cases es suma a una dotzena de casos semblants que s’han produït els últims 6 anys d’existència de Canal Terres de l’Ebre. La primera periodista en marxar va ser la senienca Clara Tena, que porta dirigint un programa nacional de TV des de llavors (Ben Trobats de la Xarxa).

I també ho han fet Jaume Borja (actualment a Cuatro), Emma Zafón (Ajuntament de Barcelona), Carles Ferrando (Ajuntament de Tortosa), Dani Sainz (Ajuntament de la Ràpita) o Jordi Pazos (TV pública de Tarragona), entre molts altres. Una extraordinària mobilitat dels professionals que apareixen en la televisió local que ja té precedents: el de Jordi Trilla i Tere Faneca, els primers presentadors de l’original Canal 21 que també van acabar fent de caps de premsa a Barcelona, on continuen treballant.

També estaria el cas del regidor Ramon Bel i de la cap de premsa Vanesa Adell, tots dos a l’ajuntament d’Amposta, els d’Àxel Gabàs i Berta Treig, tot dos a Canal Reus, o els de Sara Hernández i Oriol Gracià que han fet el salt a l’empresa privada. I també el de Jordi Calvet, que d’Imagina Ràdio i el Setmanari l’Ebre va acabar de corresponsal de l’agència EFE a Filipines.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

77 + = 84

Últimes notícies