HomeSense categoriaL’alta ocupació obliga a restringir l’accés a la platja de l’Alguer de...

L’alta ocupació obliga a restringir l’accés a la platja de l’Alguer de l’Ametlla de Mar

EDICIÓ PAPER // L’Ametlla de Mar va haver de limitar l’accés a la platja de l’Alguer el passat diumenge 19 de juliol per a evitar superar la capacitat màxima permesa i poder garantir les mesures de seguretat i la distància mínima entre els banyistes a la platja. L’alta ocupació que es va donar a les hores centrals del dia va obligar la Policia Local a tancar temporalment els accessos laterals a la platja i durant unes hores només es va poder accedir a l’Alguer per l’entrada principal. La mesura va permetre controlar el nombre d’usuaris i evitar el tancament de la platja. De fet, ha estat la primera vegada, des de principi d’estiu, que s’ha hagut de restringir l’accés a una de les platges del municipi calero per a complir amb les mesures de seguretat de la Covid-19. 

El regidor de Salut i Seguretat Ciutadana, Joan Manel Tello, ha explicat en declaracions a la Cala Ràdio que s’ha establert un protocol d’actuació per a saber com procedir en cas de registrar-se altes ocupacions a les platges del municipi. “Ho tenim protocol·litzat i tenim clar el que hem de fer, ja que en les pròximes setmanes és probable que es torne a repetir la mateixa situació”, ha insistit Tello. El primer pas, en cas de detectar-se alta ocupació en una platja, serà restringir l’accés a una única entrada i controlar així les persones que hi poden accedir. En cas d’arribar al límit d’ocupació es tancarà fins que es reduïsca l’afluència.

El passat cap de setmana, coincidint amb un increment de l’afluència de visitants a l’Ametlla de Mar, la Policia Local i els agents cívics van intensificar els controls de capacitat a les platges, una vigilància que es mantindrà tot l’estiu i sobretot durant els caps de setmana. A més de vigilar la distància de seguretat també es controlarà que es
respecten la resta de mesures de seguretat per a evitar la propagació de la Covid-19. 

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 8 =

Últimes notícies