HomeEconomiaLa Dooble és l'alternativa catalana a les participacions de Nadal.

La Dooble és l’alternativa catalana a les participacions de Nadal.

La Dooble es pot jugar amb els talonaris tradicionals de participacions de Nadal, però també des dels punts de venda de Loteries de Catalunya i digitalment. És hora de preparar les participacions de Nadal, amb La Dooble és molt més fàcil:

A la participació de La Dooble hi trobaràs dos números: un de 7 xifres, amb què jugues individualment, i un altre de 5 xifres, que comparteixes col·lectivament amb tots els participants d’un mateix club o entitat. El preu de cada participació és de 4 € més el donatiu que cada club o entitat tria: un, dos, tres o quatre

Premis col·lectius:

Un club o entitat pot reservar un número col·lectiu exclusiu per a les seves participacions. Tots els números col·lectius venuts participen en un sorteig on els guanyadors es repartiran un pot (els premis seran més grans com més gent jugui al joc). El reintegrament també va lligat al número col·lectiu.

 

Amb La Dooble guanyes tu i guanyen els teus.

Qualsevol club i entitat sense ànim de lucre inscrites a un dels dos registres oficials d’entitats s’hi pot inscriure entrant a: inscripcio.ladooble.cat.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies