HomeAgriculturaLa FCAC organitza l’Assemblea General de les cooperatives agràries

La FCAC organitza l’Assemblea General de les cooperatives agràries

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza la 41a Assemblea General demà dijous 30 de maig, a les 13.45 a la Sala d’Actes Finca Mas d’en Víctor a Selva del Camp. El conseller en funcions del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, presidirà l’acte de cloenda al qual estan convocades les 193 empreses cooperatives federades, que representen 32.115 socis de diferents sectors productius i d’arreu del territori.

En el marc de l’Assemblea General, es durà a terme l’elecció per ratificació de 6 dels 14 membres que conformen el consell rector de la FCAC. Els candidats han estat escollits prèviament per part de cada branca o grup específic. En concret, van a elecció els representants de conreus herbacis i farratges, pinsos, ramaderia i llet, fruita seca, formació i desenvolupament rural.

També està previst presentar les principals magnituds del sector. Les dades estan sintetitzades a l’Anuari Socioeconòmic del Cooperativisme Agrari de Catalunya 2024 i desenvolupades, amb perspectiva històrica, al quadre de comandament Dashboard.coop.

Abans d’iniciar-se l’Assemblea, els assistents podran visitar el nou molí sostenible de la cooperativa Coselva. Les instal·lacions compten amb un sistema pioner d’extracció d’oli al buit i funcionen amb energia solar, reciclatge d’aigües i reutilització del pinyol per a calefacció.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 66 = 75

Últimes notícies