HomeEsportsLa FCF premia els 17 campions de la temporada 2017/2018

La FCF premia els 17 campions de la temporada 2017/2018

La delegació de la Federació Catalana de Futbol a les Terres de l’Ebre va premiar dimecres a la nit els disset equips de les Terres de l’Ebre que han estat campions durant la temporada 2017/2018.

La Nit dels Campions de la FCF va servir per a reconèixer la trajectòria de tres equips de futbol sala que han estat campions, el FS Amposta (Juvenil 1a Divisió), el CIPTE Alcanar (Cadet 2a Divisió) i el FS Amposta (Divisió d’Honor FS). També l’Alcanar va recollir el trofeu com a campió de la lliga femenina de futbol 7 de les TE, mentre que el CF Amposta va rebre’l com a campió Benjamí grup 15. La llista de premiats es completava amb dotze reconeixements més, a la UE Rapitenca C (Aleví 2a grup 19), CF la Sénia (Aleví 2a grup 20) UE Rapitenca D (Aleví 2a grup 21), CD Tortosa (Aleví 1a grup 9), CF Amposta (Infantil 1a grup 12), CF Amposta B (Infantil 1a grup 13), CF Amposta A (Cadet 1a grup 14), CD Tortosa (Cadet 1a grup 15), CF Amposta (Juvenil 1a grup 11), CF Gandesa B (Juvenil 1a grup 12), JE Flix (4a Catalana) i CF l’Ampolla (2a Catalana).

La delegació de la FCF a les Terres de l’Ebre també va fer entrega d’un reconeixement a Reinaldo Rocha, jugador i entrenador de la UE Deltebre, que seguix en actiu amb 49 anys. Rocha, que porta 28 anys jugant a futbol, ha passat per equips com el Reus Deportiu, al Cambrils, la Rapitenca, la Cava, l’Ametlla de Mar, la Sénia, o la Galera. També va premiar-se l’equip benjamí de l’Olímpic Móra d’Ebre B amb el premi Fair Play, i es va entregar una placa als presidents que aquesta temporada han deixat el càrrec, José Lorenzo Diego (Gandesa), Marc Parra (Móra la Nova), Miquel Pérez (Ascó), Josep Garcia (Ebre Escola), Arturo Llorca (Tortosa) i Ramon Muñoz (Rapitenca). L’acte, que va tenir lloc a un Centre Cívic de Ferreries ple de gom a gom, va comptar amb la presència del vicepresident de la FCF, Josep Llaó; el directiu i delegat a les TE, Joaquín del Pino; el subdelegat, Miquel Piñol; el delegat del CTA, Ximo Solé; el delegat de futbol sala, Miquel Àngel Esquerré; el delegat del futbol femení, Secundino Arrastraria; el regidor de l’Ajuntament de Tortosa, Domingo Tomàs; la representant territorial de l’esport a Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

86 + = 92

Últimes notícies