HomeOcupacióLa Fira d’Ocupació per a majors de 45 anys reunirà a unes...

La Fira d’Ocupació per a majors de 45 anys reunirà a unes trenta empreses

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa i l’Ajuntament organitzaran el 4 de juliol la primera Fira d’Ocupació per a majors de quaranta-cinc anys. Serà a l’Espai Moreira de Ferreries i té com a objectiu impulsar la inserció laboral de les persones d’entre 45 i 60 anys que es troben aturades, al mateix temps que estimular empreses i entitats locals a ajudar este col·lectiu a orientar-los i inserir-los en la difusió d’estratègies per a cercar treball.

Al moment de tancar la present edició eren més de vint les empreses i entitats que s’havien inscrit a la fira, tot i que s’espera que es puguen afegir algunes més mentre es mantinga obert el període d’inscripció. Ara mateix les confirmades són les següents: Camping Ampolla Playa-Bama Beach Club, Florette Terres de l’Ebre, Gremi d’Instal.ladors Montsià, Ilunion, Manpowergroup, Mapfre, Soldebre, Adecco, Maverick, Altius Serveis Recursos SL, SATE, Temporal Transfer, SOC, Servei de Geriatria Alfacs SL, Grupo SIFU, Productos Puig, Camping TAIGA, Centre Sud Mediterrani, Palomo Assessors, GLM i Padesa. Durant la jornada, les persones en recerca de faena podran participar en els tallers de formació i seguir les ponències previstes.

D’acord amb el programa de la mateixa fira, a les 10.30 hores s’ha previst una ponència sobre com triomfar en el mercat laboral a càrrec de l’equip de Recursos Humans de Palomo Consultors SL. A les 11 hores del matí serà el torn de parlar d’ofertes a Terres de l’Ebre per a +45 i de com preparar una entrevista, a càrrec d’Imanol Llopis, tècnic de Temporal Transfer ETT. Mitja hora més tard, a les 11.30 hores, serà el torn dels tècnics del Servei Local d’Ocupació Tortosa Activa que informaran del programa 30+, per a continuar a les 12.00 hores amb Alberto Llorca de Mediterrani Salut que abordarà el tema de la resiliència en l’emprenedoria. A les 12.30 hores serà el torn d’Isabel Serret de Manpower que parlarà de la seua empresa i el mercat laboral, per a acabar a les 13.30 hores amb Toni López, que en la seua qualitat de grau en Recursos Humans i Ocupació parlarà sobre com passar de l’experiència a la marca personal.

Els assistents a la Fira d’Ocupació podran triar entre les empreses que oferiran llocs de treball adient al seu currículum, i es podran reunir en torns de quinze minuts, tenint accés lliure als tallers, conferències i treball en xarxa. La fira forma part del Programa Fons Social Europeu, d’Educació i Formació, Ocupació i Economia Social 2021-2027, gestionat per la Cambra de Comerç de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

68 + = 72

Últimes notícies