HomeOpinióLa funerària Priorat-Ribera-Terra Alta enllestix l’ampliació del tanatori crematori de Móra d’Ebre

La funerària Priorat-Ribera-Terra Alta enllestix l’ampliació del tanatori crematori de Móra d’Ebre

Les obres d’ampliació i remodelació al tanatori crematori de Móra d’Ebre, propietat de l’empresa Funerària Priorat – Ribera – Terra Alta SL, han finalitzat durant els últims dies del passat 2018.

A dia d’avui ja es poden utilitzar alguns dels nous serveis que, des d’un bon principi, han tingut una important demanda, com és el cas de l’oratori multiconfessional, on es poden celebrar diverses cerimònies, tant laiques com religioses, o com la nova zona d’aparcament, que multiplica per cinc el nombre de places que hi havia disponibles fins a l’actualitat. També s’han posat en marxa els nous garatges de servei i magatzems generals, així com la remodelació completa de l’atenció a les famílies i la recepció. 

Pel que fa al crematori -el nou servei més destacat de la reforma-, se n’ha completat la instal·lació i ara únicament s’està a l’espera que l’instal·lador i proveïdor del gas faça les intervencions necessàries per a poder dotar-lo del subministrament adequat. Tot i que des de la funerària reconeixen que, en un principi, el servei de crematori ja hauria d’estar en marxa, esta circumstància ha acabat endarrerint la seua posada en funcionament, però esperen que, durant la segona meitat d’este mes de gener ja puga començar a funcionar amb normalitat

Domingo Tomas
Domingo Tomas
Regidor de Festes Ajuntament de Tortosa
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 44 = 46

Últimes notícies