HomeOpinióGuanya Tortosa

Guanya Tortosa

Ha arribat l’hora d’assumir reptes, de forma ambiciosa i innovadora. Tortosa, els seus pobles i els seus barris, s’ho mereixen. Un nou temps ha arribat a la ciutat. Movem Tortosa i el PSC ens hem unit en una única candidatura per a encetar un nou projecte polític que faci possible un canvi de progrés a Tortosa, de forma transversal i plural amb una vocació clarament municipalista.  

Som gent compromesa amb Tortosa. Volem construir una ciutat d’oportunitats, oberta, inclusiva, accessible, ecologista i feminista. La generositat, la proximitat, l’escolta activa a peu de carrer, la transparència, l’accessibilitat i l’honradesa són els principis que esdevindran la nostra forma de fer política.  

Sentim i portem Tortosa al cor. Deixem enrere les diferències i confluïm per a construir un projecte de ciutat, des de la generositat; per Tortosa. Al municipi, ha arribat una nova manera de fer política: fer avançar Tortosa cap al futur des d’una perspectiva progressista, més democràtica, amable, sostenible i moderna. Tenim el convenciment, la capacitat, la visió i el projecte de futur per redibuixar la nostra ciutat amb un projecte compartit. Les tortosines i els tortosins han de recuperar el seu protagonisme: parlar en llibertat per ser escoltats i fer, així, avançar el municipi. Tortosa ha de tornar a fer-se estimar arreu de les Terres de l’Ebre i, per tant, ha de recuperar un lideratge exercit de forma solidària i de mà estesa.  

Volem una ciutat per a treballar, per a viure i per a gaudir. Volem construir una ciutat d’oportunitats, de referència, pròspera i de futur. Per a fer-ho possible, cal situar les tortosines i els tortosins al centre de la política municipal, comptant amb la col·laboració de les associacions i entitats del municipi. Volem generar, novament, il·lusió i ganes per a impulsar Tortosa, els seus pobles i els seus barris. Ho posem tot a la disposició dels tortosins i tortosines: és el moment de generar noves dinàmiques de ciutat que permetin als seus habitants creure-s’ho i créixer sense límits.  

Ho tenim clar, Tortosa sobretot. Volem que guanyi Tortosa. Ens hem unit per fer de Tortosa una ciutat, més capital, més amable, neta i bonica, centrada en les persones, joves i grans, més democràtica, participativa i transparent, que aposti per la salut i l’educació, amb habitatge de qualitat i sostenible, d’oportunitats i de futur, que aposti per la cultura, pel nostre valuós i ric patrimoni històric, més segura, més esportiva i amb igualtat de gènere i LGTBIQ+.  

Fem possible un canvi en positiu per Tortosa. Som la garantia del canvi. La Tortosa del Sí, ara sí, la Tortosa per a tots i totes.  

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 45 = 50

Últimes notícies