HomeSocietatLa Generalitat construir脿 l'aparcament de l'Hospital de Tortosa abans d'iniciar la reforma...

La Generalitat construir脿 l’aparcament de l’Hospital de Tortosa abans d’iniciar la reforma del centre l’agost vinent

La Generalitat licitar脿 la construcci贸 del nou aparcament de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta aquest mes d’octubre amb l’objectiu d’executar l’actuaci贸 els pr貌xims mesos i poder emprendre les obres de reforma del centre a partir de l’agost de l’any vinent. Aix铆 ho ha anunciat el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvad贸, qui ha precisat la voluntat del Departament de Salut de licitar consecutivament aquesta reforma, el pr貌xim mes de novembre, per complir els terminis previstos. Salvad贸 ha explicat que el Govern ja disposa del pla funcional per materialitzar l’actuaci贸 i que l’Ajuntament de Tortosaavan莽a” de forma paral路lela en la preparaci贸 dels terrenys que han d’albergar el futur nou hospital.

Durant el Consell de Direcci贸 de l’Administraci贸 de la Generalitat a les Terres de l’Ebre d’aquest dimarts al mat铆 s’ha abordat tamb茅 el refor莽 a “curt termini” de les l铆nies de bus Alcanar-Tortosa i l’Ametlla de Mar-Tortosa per donar resposta a l’elevada demanda. Salvad贸 ha explicat que s’incrementaran freq眉猫ncies abans de finalitzar l’any, si b茅 no ha concretat en quina mesura.

El delegat del Govern tamb茅 ha reconegut, sense aportar xifres concretes, que durant aquesta campanya les den煤ncies dels productors pels robatoris de garrofes han pujat considerablement. Un fet, ha apuntat, que ajuda els cossos policials i l’administraci贸 a actuar i prevenir aquests fets, tamb茅 amb inspeccions als catorze magatzems acreditats com a compradors o el control de la quantitat m脿xima produ茂da per finca -5.000 quilos per hect脿rea. Segons ha recordat, enguany ha conflu茂t la bona collita, els preus elevats i l’avan莽ament de la campanya.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

2 + 5 =

脷ltimes not铆cies