HomeEconomiaLa Generalitat destina 15 milions d'euros dels fons europeus a la transformació...

La Generalitat destina 15 milions d’euros dels fons europeus a la transformació digital del comerç

La Generalitat ha destinat 15 milions d’euros dels fons europeus a la transformació digital del comerç. En un comunicat, el Departament d’Empresa i Treball ha detallat que ja ha repartit tots els diners, que han anat a parar sobretot a empreses -petites i mitjanes- i autònoms (89,5% del total). El 10,5% restant l’han rebut entitats i associacions de comerç.

Es tracta d’una línia d’ajudes corresponent a dos convocatòries formalitzades a finals del 2022 i durant el primer semestre d’este any, respectivament. Els ajuts s’han concedit a projectes relacionats amb les noves tecnologies, accions vinculades a la transformació del punt de venda o iniciatives relacionades amb la sostenibilitat i l’economia circular.

A banda de les partides gestionades per la Generalitat, el comerç català també s’ha beneficiat d’una línia de fons europeus atorgada directament als ens locals -majoritàriament ajuntaments- i valorada en prop de 32 milions d’euros des de 2021. Aquesta partida s’ha destinat a mercats sostenibles, zones turístiques i zones rurals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 10 = 11

Últimes notícies