HomeSense categoriaLa gerent territorial de Salut a les Terres de l'Ebre realitza una...

La gerent territorial de Salut a les Terres de l’Ebre realitza una jornada de treball a l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre

Mar Lleixà, gerent territorial de Salut a les Terres de l’Ebre, ha realitzat aquest matí una jornada de treball a l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre per tal de repassar les actuacions que s’han de dur a terme en els pròxims mesos. En aquest sentit, Lleixà ha mantingut diverses reunions, entre d’altres, amb l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, amb el director de l’Hospital, Joan Galvany i amb el comitè d’empresa.

En les mateixes s’ha tractat del pla d’inversions previst de l’Hospital 2019-2022 per un valor de 5 milions d’euros. En aquest sentit, han finalitzat les obres relacionades amb la llicència ambiental i s’han licitat les obres de substitució de les canonades. Aquestes dues accions tenen un cost de 0,5 milions d’euros. Cal recordar que amb la finalització de les obres de la llicència ambiental s’inicia el procés de reobertura de la cafeteria de l’hospital, reclamada tant per usuaris com pels professionals.

Pel que fa al futur, es treballa en l’adequació de l’àrea quirúrgica que contempla els quiròfans, l’ampliació i remodelació de la sala de reanimació i de l’àrea de recuperació de l’àrea de cirurgia major ambulatòria. Es té previst ampliar i adequar la sala parts per poder realitzar parts naturals, així com el gabinet digestiu. En aquest sentit s’està treballant en definir el projecte i aquest es vol licitar el 2019 i fer l’obra el 2020 per un valor d’un milió d’euros.

S’ha posat en valor la imminent instal·lació del mamògraf donat al CatSalut des de la FAO (Fundación Amancio Ortega) que, previsiblement, entrarà en funcionament la primera quinzena de juliol, un important salt tecnològic que augmenta la qualitat de les imatges i, per tant, de la qualitat assistencial.

Igualment, per garantir la confortabilitat dels treballadors s’ubicaran les sales de descans del professionals de guàrdia en una de les ales de l’hospital.

Finalment, pel que fa al futur administratiu de l’Hospital cal assenyalar que la voluntat del CatSalut és tancar l’expedient de la compra de GECHOSA a finals de juliol per tal que es comencin el tràmits de creació de l’empresa pública Salut Terres de l’Ebre que gestionarà l’Hospital Comarcal de Móra de forma independent a la gestió de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus abans de final d’any.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies