HomeSocietatLa ginebra de l'Ampolla Harbour Gin 40 °48'N premiada en un certamen internacional de prestigi

La ginebra de l’Ampolla Harbour Gin 40 °48’N premiada en un certamen internacional de prestigi

La ginebra Harbour Gin 40º 48’N elaborada per Daniel Casas a l’Ampolla ( Baix Ebre ) ha estat guardonada amb un Silver Medal al London Spirits Competition 2021, un certamen creat per reconèixer, premiar i ajudar a promoure marques de licors que s’han creat amb éxit per dirigir-se a un consumidor de licors específics.

40 ° 48’N HARBOUR neix fruit de la passió de Daniel Casas per la navegació, el mar, la cocteleria i la riquesa d’una terra única, màgica: el Delta de l’Ebre (Reserva de la Biosfera), fins al punt d’obsessionar i inspirar-a fusionar-, en estat líquid, en una ginebra que concentrés amb equilibri i harmoniosament tota la biodiversitat i riquesa botànica de la zona.

Com expliquen els seus propis creadors “HARBOUR és mar, sal, sorra, port, barques, xarxes, sol, mestral, Delta … Elements fusionats per elaborar un sabor únic, que transmet l’essència d’una vida prop de l’aigua, d’una vida que navega constantment mar endins, però que sap que sempre ha de tornar al seu punt d’origen: 40 ° 48’N 0 ° 44’E, a la badia del Fangar, al Port, a l’Ampolla. De subtil coloració blava turquesa i reflexos verds maragda que ens recorda les tonalitats de la mar d’estiu, al nas presenta unes elegants notes de ginebre fresc acompanyades de suaus tocs marins aportats pels botànics salvatges de Delta de l’Ebre que la componen”.

Harbour ens dóna records de llimona i farigola balsàmic, espígol, prunes i olives acabades de collir que et transporten a l’entorn i paisatge on neix aquesta ginebra prèmium. En boca proporciona frescor i profunditat, quedant l’alcohol totalment integrat i afinat. La seva elegància i complexitat permeten gaudir-sola, en la preparació de cocteleria i en la creació minimalista dels millors gintònics.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies