HomeEsportsEl Base Oviedo del tortosí Toni Malla fa una passeta més cap...

El Base Oviedo del tortosí Toni Malla fa una passeta més cap a la promoció d’ascens

TORTOSA // Nou pas endavant del Balonmano Base Oviedo per a assolir el seu gran objectiu d’aquesta temporada i que no és altre que disputar la promoció d’ascens a la Divisió d’Honor Plata masculina. Els de l’entrenador tortosí Toni Malla, després d’imposar-se la setmana passada a la pista de l’Atlètica Avilesina i quedar-se totsols al capdavant de la classificació, van imposar-se al seu terreny de joc per quatre gols de diferència (29-25) i a falta de cinc compromisos per tancar la lliga regular compten amb dos punts de marge respecte als Cafés Toscaf, que té que descansar en la penúltima jornada del campionat.

L’Handbol Salamanca, que ja no es jugava res, va sortir sense cap tipus de pressió i va oferir un plantejament valent i arriscat sense cap tipus complex davant el líder de la categoria. La precipitació dels locals i els errors defensius, fent obvi el que s’hi jugaven en aquest partit, van donar ales als salmantins, que aconseguien per moments situar-se per davant al marcador. Malgrat això, els de Malla, van tirar una vegada més d’ofici per a aconseguir un avantatge de dos gols al descans.

A la represa, sortien molt més endollats i malgrat no ser el millor partit en defensa, el Base Oviedo va imposar la seva llei capitanjats pel pivot Dani Sedano que amb deu gols va ser el màxim golejador del partit.

El tècnic ebrenc valorava positivament el triomf dels seus però tot i així reconeixia que “no hem estat malament en atac. En la primera meitat hem estat espessos. En la segona meitat hem corregit un parell de coses i ens ha funcionat. No hem estat fins en defensa. A nivell d’intensitat no hem estat com altres dies. Entenc que, després de l’esforç realitzat, un mal dia el podem tenir. No em preocupa, però hem de continuar treballant”. A més, Malla admetia que “el Salamanca ha fet un partit molt valent. Venien sense jugar-se res, a gaudir, i fa que els partits es compliquin”. “Hem tirat d’ofici en la segona part, hem gestionat bé els temps. Són dos punts més, que és l’important”, sentenciava Malla.

Estàvem molt precipitats. Una cosa és jugar amb ritme i una altra, jugar accelerats. Volíem trencar el partit ràpid i ens ha entrat l’ansietat que vam tenir en algun partit en la primera volta”, asentia l’entrenador tortosí que afegia que “ens ha afectat molt que no hem estat encertats en els llançaments. Això, en moments on podíem trencar, no ho hem fet i això, psicològicament, et resta concentració. Ha estat un partit estrany. Al Salamanca li ha sortit tot bé”.

Ens queden sis punts per a assegurar la fase d’ascens. Espero que davant Delícies anem per totes, a fer un bon partit i a agafar bones sensacions. Com més aviat millor ens classifiquem, abans podrem planificar coses per al futur”, afegia Toni Malla.