HomeSuccessosLa Guàrdia Civil i la protectora ARCA rescaten d'una finca de Roquetes...

La Guàrdia Civil i la protectora ARCA rescaten d’una finca de Roquetes a 8 cadells i una gossa adulta en mal estat

Agents de Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Tortosa i voluntaris de la protectora d’animals ARCA, han rescatat 8 cadells i una gossa adulta que es trobaven amb símptomes de desnutrició i insalubritat en una finca particular de la partida Bandejats del terme municipal de Roquetes.

Els fets es remunten a la primera setmana de desembre, quan efectius del SEPRONA van tenir coneixement, a través de voluntaris de la protectora d’animals, de la pèrdua d’una gossa femella de raça podenc, la qual podria haver tingut les seues cries en alguna finca particular de Roquetes.

Per aquest motiu, es van establir dispositius conjunts de recerca de l’animal, observant en una finca que disposava de tanca perimetral la presència de l’animal que es buscava. Després d’establir contacte amb el propietari de la finca i informar-lo del motiu de la seua presència, aquest va prestar la seua col·laboració permetent l’accés a la finca, localitzant en una caseta d’animals destruïda, el citat animal i 8 cadells que la mare intentava mantenir ocults.

Un cop establerta la primera presa de contacte amb l’animal, voluntaris de la protectora d’animals i personal del SEPRONA, van procedir a la seua captura, traslladant-lo posteriorment a les instal·lacions de la protectora, on de forma immediata li van proporcionar aliment a la gossa adulta i els van aplicar un tractament higiènic sanitari per a la seua recuperació.

Aquest tipus d’actuacions estan encaminades a salvaguardar la vida dels animals, ja que en estat salvatge disposarien de poca esperança de vida i en cas d’arribar a l’edat adulta, es reproduirien sense cap mena de control, generant greus incidències entre la població canina.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 3 =

Últimes notícies