HomeTerres de l'EbreLa Guàrdia Civil intercepta més de 36 kg de peix que s'intentava...

La Guàrdia Civil intercepta més de 36 kg de peix que s’intentava comercialitzar fora dels llimbs legals a l’Ametlla de Mar

BAIX EBRE // La Guàrdia va interceptar en un transport isoterm més de 36 kg de peix amb la finalitat de ser comercialitzat fora de la llotja de l’Ametlla de Mar. 

Els fets van ocórrer el divendres passat, els agents van observar uns moviments poc habituals d’un furgó frigorífic i un turisme, que circulaven per carreteres secundàries, quan van estacionar en una esplanada de terra i van iniciar l’intercanvi d’una mercaderia, podent-se comprovar que es tractava d’una partida de peix fresc. 

El peix intervingut estava distribuït en 36 kg de rap, lluç, peix espasa, entre altres espècies de grandària no autoritzada i sense traçabilitat. 

Els agents van aixecar acta i es va procedir a requisar de la mercaderia, per infringir la normativa de pesca marítima professional i intentar introduir un producte pesquer il·legal en el circuit comercial. El peix intervingut es va lliurar a un Centre Benèfic.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 14 = 21

Últimes notícies