HomeFestesLa industrialització, eix temàtic del Mercat a la Plaça d’Amposta 2024

La industrialització, eix temàtic del Mercat a la Plaça d’Amposta 2024

La Festa del Mercat d’Amposta arriba a la setzena edició utilitzant la industrialització com a eix de la seua temàtica, i en especial la rellevància dels molins arrossers. Seran un centenar d’activitats del 16 al 19 de maig per a tots els públics i edats. Una festa impossible de poder tirar endavant si no fos per la força i empenta de tots els ampostins, ampostines i entitats de la ciutat, els quals fan d’esta festa un escenari ple de records entranyables i d’il·lusions compartides que, per uns dies, reviuen i homenatgen a tota aquella gent que van fer possible, amb el seu esforç i passió, que avui siga la ciutat que és.

Una festa ja reconeguda arran del territori, que ha consolidat una tradició, fent possible que la gent conega la capital del Montsià, les seues arrels i valors que, com recorda l’alcalde Adam Tomàs, “es tracta d’un espai ple de vitalitat, de compromís i germanor que fa que, amb l’esforç de tots, any rere any siga una realitat”.

Han esdevingut les festes de la primavera, on ciutadans d’Amposta, entitats i els vinguts de fora, des dels artesans que omplen els carrers del nucli antic fins als actors dels espectacles en locals de la ciutat, han aconseguit crear un pols vital festiu on s’han unit treball, il·lusió i complicitat, per a recrear en múltiples activitats l’Amposta de fa 100 anys.

Les activitats previstes estan distribuïdes en dos grans blocs o eixos. Així, se dividixen en festives, amb músiques, exposicions, teatre i cinema mut entre molts altres actes, i el Mercat de parades d’artesans, oficis tradicionals i queviures, que recreen les parades ambulants del mercat a primers de segle xx, i que es distribuïxen per les places i carrers del nucli antic.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies