HomeSense categoriaLa innovació, eix del Fòrum Amposta Empresa adaptat a la pandèmia

La innovació, eix del Fòrum Amposta Empresa adaptat a la pandèmia

MONTSIÀ // La innovació serà l’eix central que vertebrarà totes les  xerrades i el debat final del Fòrum Amposta Empresa d’enguany, totes online. El  #FAME2021 s’adapta així a la pandèmia i es presenta amb un format virtual amb  quatre xerrades i un debat. Tot plegat començarà diumenge 15 de novembre i  acabarà dijous 19. Les xerrades i el debat es podran seguir a través del canal de  Youtube d’Amposta Empresa.

“Tot i que no podem dur a terme un Fòrum  presencial, crèiem que era interessant poder fer aquesta trobada virtual, per  compartir experiències enriquidores”, assenyala Pep Simó, regidor de  Desenvolupament Social i Econòmic, “i mantenir una cita que en les anteriors  edicions tenia lloc a l’auditori municipal amb la participació d’unes 300 persones”.  

Enguany la temàtica escollida ha estat la de la innovació, per tractar temes  com tot allò que envolta la indústria 4.0, el món maker, la indústria i la cultura de l’oci digital i els laboratoris digitals o fab labs. Cadascun d’aquests temes  protagonitzarà una de les càpsules, de 10 minuts cadascuna.  

Per finalitzar el #FAME20 es programarà un debat on es posaran en comú  tots aquests temes per trobar quina connexió hi ha entre tots ells, com es poden  establir sinergies i com es poden impulsar nous models de negoci a partir  d’aquesta interacció i les necessitats de la societat actual. En aquest debat es  comptarà amb la col·laboració de 3 dones expertes en temes d’innovació i que  estaran presents de forma digital: Mariola Dinarès. Periodista, emprenedora i  SMM, directora del programa Popap de Catalunya Ràdio; Cecília Tham, fundadora  de Makers of Barcelona (MOB), Fab Lab Cafè, MEAT Creative, Assemble.rs, i Xantal  Llavina, periodista, emprenedora, directora-presentadora de «Revolució 4.0» a TV3  i Catalunya Ràdio.  

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 10 = 18

Últimes notícies