HomeAgriculturaLa internacionalització de l’oli i la formació per una producció de qualitat,...

La internacionalització de l’oli i la formació per una producció de qualitat, l’aposta de les xarrades a la fira de l’oli de Jesús

Com no pot ser d’una altra manera i seguint la tònica de tota la Fira, les xarrades i conferències es podran seguir en línia. Enguany les temàtiques que es tractaran en les sessions informatives telemàtiques seran la internacionalització de l’oli d’oliva i la formació en olivera i l’oli a les Terres de l’Ebre, que se celebraran al llarg del matí d’este divendres 26 de febrer.

Segons explica el nou president de la Fira, Josep Ramon Vallès, “sempre intentem col·laborar en les cooperatives i el Departament d’Agricultura per a tractar les inquietuds i les necessitats del territori. Enguany, vam pensar oportú donar un impuls a les escoles agràries, en concret a les d’Amposta i Gandesa”. 

Així el XXIII Cicle de Xarrades Daniel Mangrané vol reivindicar la formació en el sector de l’olivicultura que es fa des d’estes escoles agràries. L’encarregat de presentar la sessió serà el director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca a l’Ebre, Jesús Gómez. Tot seguit serà el torn de Lluís Chavarria, director de l’Escola Agrària d’Amposta, seguit d’Antoni Cutrona, director de l’Escola Agrària de Gandesa. A més, durant la jornada també s’exemplificarà el cas d’un exalumne, Josep Lluís Solé, que un cop finalitzada la seua formació, ja es troba totalment immers al món de la pagesia i l’olivicultura, amb el seu propi negoci: el Mas Beturià.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies