HomeComunicacióLa IV Nit de la Comunicació reconeixerà vuit professionals del periodisme i...

La IV Nit de la Comunicació reconeixerà vuit professionals del periodisme i lliurarà per primer cop el Premi Talent 2023

Este divendres 20 de gener la Demarcació de Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) celebra un dels seus actes més important, la Nit de la Comunicació.  Esta festa anual vol ser de periodistes i per a periodistes i serveix per a reconèixer la trajectòria de professionals del sector de la comunicació que han treballat a diferents mitjans a l’Ebre en diferents èpoques. Enguany hi ha vuit guardonats. En esta quarta edició es lliurarà per primer cop el Premi Talent que recollirà la jove periodista Joanna Pardos.

Els vuits professionals ebrencs que rebran el seu reconeixement divendres són la polifacètica Lluïsa Bertomeu de Deltebre, ha treballat en premsa escrita, ràdio i televisió; Josep Garriga, fill de Gandesa, on va fundar l’emissora municipal a més d’haver treballat en diferents mitjans nacionals; la televisiva Karmele Marchante que també ha trepitjat tots els mitjans; els germans Ramon i Emèlia Miravall, ella va ser la primera locutora de Ràdio Tortosa i ell col·laborador d’este mitjà uns anys més tard; Josep Parrot que va ser un dels locutors dels inicis d’Amposta Ràdio; el mediàtic i professor Pepe Rodríguez, la veu radiofònica flixanca Vera Talarn i Manel Ramon d’Amposta Ràdio.

Pel que fa al primer Premi Talent atorgat per la Demarcació, serà per a la jove periodista rapitenca Joanna Pardos. En este cas el CPC vol visibilitzar amb la gran tasca feta per la jove col·legiada sobretot en el món dels documentals, que dels territoris perifèrics surt periodisme de qualitat, que s’exporta arreu de l’estat espanyol, un talent que moltes vegades queda oblidat i no es reconeix prou.

La IV Nit de la Comunicació tindrà novament com a marc l’Hotel Corona de Tortosa. La festa s’iniciarà a les 20 hores amb els diferents homenatges, que inclouen un acte de benvinguda als vuit col·legiats i col·legiades ebrencs que el darrer any han entrat a formar part del CPC. Seguidament, tindrà lloc un sopar de germanor que vol ser un espai relaxat on els periodistes puguen compartir experiències i complicitats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 86 = 89

Últimes notícies