HomeCulturaLa Lira Ampostina reprèn els concerts

La Lira Ampostina reprèn els concerts

AMPOSTA // Després de més d’una any sense oferir cap concert, el cor La Lira Ampostina i la banda de música La Lira Ampostina, oferiran els seus primers concerts de la temporada per Setmana Santa. Seran el proper dilluns 29 de març, a les 20.00h, a la catedral de Tortosa, i dijous 1 d’abril, també a les 20.00h, al teatre-auditori de La Lira Ampostina. Seran dos concerts conjunts de les dues seccions de la Societat, dirigits per Núria Francino i Agustí Roé, respectivament.

El cor La Lira Ampostina oferia el seu darrer concert el dia 1 de març de 2020, a Vilallonga del Camp, un concert conjunt amb el Cor de la Vila de la localitat. Després l’activitat es va aturar, com tothom sabem, a causa de la pandèmia. Tanmateix, el cor va col·laborar en la celebració de Sant Jordi que va coordinar la FCEC, en la qual cors de tot Catalunya van interpretar una peça. El vídeo resultant va ser difòs per xarxes socials i TV3.

La banda La Lira Ampostina oferia el seu darrer concert el mes de novembre de 2019, amb motiu de Santa Cecília. La pandèmia va impedir celebrar el concert de primavera, en ple confinament. Amb motiu de Sant Jordi, la banda va gravar el Cant de la Senyera, representant la FCSM en la celebració de la diada, vídeo que va ser difòs també pels diferents mitjans. Al juliol la banda va realitzar una cercavila pels carrers d’Amposta, única actuació en viu del 2020. Al setembre es va homenatjar Octavi Ruiz, qui ha estat 39 anys director de l’escola de música i de la banda, amb motiu de la seva jubilació. En l’homenatge la banda de música va regalar al mestre-director la partitura i el vídeo del pasdoble “Octavi Ruiz”, composat per l’ampostí Tomàs Simón en honor a tota una vida dedicada a la música i a La Lira.

La Societat Musical La Lira Ampostina celebra poder reprendre les activitats de les seccions que més han patit la pandèmia, encara que sigue sense una normalitat completa, continuant la seva tasca de difusió de la música i de la cultura en general.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies