HomeCulturaLa literatura en llengua catalana torna a escena al Litterarum 2019

La literatura en llengua catalana torna a escena al Litterarum 2019

Móra d’Ebre tornarà a ser punt de referència i descoberta dels espectacles literaris en llengua catalana en la 12a edició de Litterarum que tindrà lloc entre el 30 de maig i el 2 de juny. Reforçada amb el Premi Nacional de Cultura, Litterarum prepara enguany una de les edicions més ambicioses i extenses realitzades fins ara amb la programació de 34 propostes escèniques inspirades en escriptors catalans clàssics i contemporanis.

D’estos 34 espectacles, 26 seran oberts al públic i la resta exclusius per a programadors. I és que Móra d’Ebre és també un punt de trobada entre artistes i programadors i en el marc de Litterarum tindran lloc diversos tastos d’espectacles. Es tracta de presentacions en format breu perquè companyies i programadors entren en contacte i enguany les taules de tastos versaran sobre tres temàtiques: la Guerra Civil; monòlegs literaris, i dansa, lectures i música. La música i la poesia d’autors clàssics i contemporanis estaran de nou presents a Litterarum amb múltiples propostes des de la poesia musicada de Vicent Andrés Estellés amb el concert de Pau Alabajos fins al recital de poesia medieval catalana (amb textos de Ramon Llull o Ausiàs Marc) a càrrec de la poetessa Dolors Miquel i el músic Marc Egea.

També prendran protagonisme l’escriptora Teresa Pàmies i el poeta, dramaturg i artista plàstic Joan Brossa. D’estos dos autors se celebra enguany el centenari del seu naixement i a Litterarum 2019 tindran visibilitat a través de diferents espectacles per a grans i menuts com Teresa Pàmies, la llengua com a ofici de Big Mama, un dels referents del blues a casa nostra, o Brossabadat, un original espectacle que combina màgia i literatura a través de contes i rondalles de Joan Brossa. En el marc de Litterarum també es presentarà el nou i exclusiu espectacle d’Obeses i Jaume Coll gestat en la residència artística de Litterarum 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 78

Últimes notícies