HomeSocietatLa llibreria La Irreal guanya el premi Emprenedoria 2021 del Consell Comarcal...

La llibreria La Irreal guanya el premi Emprenedoria 2021 del Consell Comarcal del Baix Ebre

La llibreria La Irreal de Tortosa ha guanyat el Premi Emprenedoria 2021 que concedeix el Consell Comarcal del Baix Ebre amb l’objectiu de reconèixer i fomentar l’esperit emprenedor i innovador, així com potenciar les oportunitats de negoci a la comarca. Un guardó que s’ha lliurat avui juntament amb els premis: Solidaritat, Acció Jove i Fotografia, que convoca el Consell Comarcal anualment.

La promotora de La Irreal, Júlia Albesa, ha rebut aquest vespre el guardó durant l’acte de lliurament dels Premis Baix Ebre 2021, que ha tingut lloc al Saló de Plens. “La pandèmia de la Covid-19 no ens va permetre celebrar l’acte de lliurament dels Premis Baix Ebre l’any passat; ara, tot i que la pandèmia encara altera les nostres vides hem pogut retrobar-nos per reconèixer aquelles iniciatives que contribueixen a fer créixer i cohesionar el Baix Ebre”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

A l’acte de lliurament dels premis hi ha assistit també el representant d’Acciona, Antonio del Pozo, que patrocina els guardons d’Emprenedoria, Solidaritat i Fotografia; el director dels serveis territorials de Drets Socials, Felip Monclús, en representació de la coordinadora territorial de Joventut (que col·labora amb el premi Acció Jove); el vicepresident i conseller d’Activació Econòmica, Ivan Garcia i el vicepresident i conseller comarcal de Turisme, Francesc Vallespí, entre altres autoritats.

A més d’una llibreria, La Irreal pretén ser un lloc  de reunió d’escriptors, lectors, músics i artistes en general que vulguen organitzar activitats que giren al voltant de la cultura de les Terres de l’Ebre. Pel que fa a la dotació econòmica del premi és de 1.500 euros, així com l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. També s’ha concedit un accèssit a les promotores del diari digital A Prop Ebre, Judith Camacho i Laia Viñas, que consisteix en la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova.

Foto: Consell Comarcal del Baix Ebre

Pel que fa al Premi Acció Jove, s’ha emportat el primer premi, amb una dotació de 900 euros, el Club Esportiu Futsal Tortosa 2014 pel projecte ‘Xuta amb el cor’. Un projecte que dona l’oportunitat dintre el món de l’esport a nois i noies en dificultats socials i econòmiques; un projecte que fomenta valors com la convivència, la solidaritat i l’aprenentatge. D’altra banda, el segon premi, amb una dotació de 600 euros,  ha estat pel Club de Rem Tortosa pel projecte de formació de joves monitors per a la instrucció del rem.

Quant al Premi Solidaritat, amb una dotació de 1.500 euros, s’ha entregat a la Fundació La Marató de TV3, que enguany es destina a la salut mental.

Finalment, en el cas del Premi Fotografia a Instagram, el primer premi (amb una dotació de 200 euros) ha estat per Ana Belén Aguado per la imatge ‘Recorregut entre dos parcs naturals. Una meravella’; el segon premi (de 125 euros) per Òscar Lanau, per la fotografia amb el títol ‘Cada dia un descobriment’ i el tercer premi (50 euros) per Jordi Adsuar amb la imatge ‘Posta de sol des de dins d’un túnel’.

L’acte de lliurament dels Premis Baix Ebre 2021 s’ha tancat amb l’actuació musical del director de la banda de la Lira de Roquetes i de la Banda del Perelló, Denís Casanova i del clarinetista, Oriol Pérez.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies