HomeEsportsLa manca de regularitat en el joc provoca la derrota del CE...

La manca de regularitat en el joc provoca la derrota del CE Tortosa a Terrassa

Després de l’empat a la seua pista en l’estrena de la competició de la Segona Catalana d’handbol masculí, el sénior del CE Tortosa, va sortir derrotat en el primer desplaçament de la temporada oficial.

L’equip va disputar uns primers 15 minuts de partit molt seriosos i intensos, amb una defensa contundent i atac fluït que va propiciar que l’equip tortosí es posés 5 gols per sobre. A partir d’aquí van baixar la intensitat tant en defensa com en atac, donant facilitats des de zona exterior i fallant llançaments clars, arribant al descans amb una desavantatge de tres gols 17-14.

Al començament de la segona part l’equip tortosí es va acostar al marcador, amb atac per posar-se a un gol, però després va seguir amb la dinàmica negativa del final de la primera part i va acabar perdent per 6 gols 32-26.

Van jugar per part del CE Tortosa: David Fernández, Jordi Audi (4), Eleazar Ferrando (6), Blai Carrillo, Joan Curto (1), Jesús Granados (1), Joan Enric Caballé, Fermin Burgués (1), Josep Chertó (3), Robert Ciurana (2), Martin Katriel Ramirez (3), Marc Salomó (5), Jaume Cartoixa, Pau Albacar.

JUVENIL MASCULÍ 1a CATALANA

CE TORTOSA, 20 (8)
CH RÀPID CORNELLÀ, 22 (11)

Els juvenils van perdre en un partit irregular, però amb opcions fins al final. Tot i que vam encetar el marcador, els rivals aviat es van posar per davant, a causa de les dificultats de l’equip tortosí, en aturar l’atac contrari, molt ràpid i intens. Costava trobar espais per anotar i produïen moltes errades i poc encert de cara a porteria. Tot i això, van aconseguir seguir de prop els visitants, arribant al descans amb el resultat de 8-11.

A la segona part va tornar la irregularitat de l’equip amb perdudes de pilota, poc encert en atac i deixant espais en defensa, cosa que va permetre els rivals distanciar-se en el marcador. Al minut 10 el resultat era d’11-16. Però a partir d’aquest moment l’equip reacciona, millora en defensa i la bona actuació dels porters permet reduir distàncies. Els jugadors creuen en la remuntada, i aquesta es produeix al minut 24, quan s’arriba a l’empat a 18. Un parell d’errades fan que de nou l’equip visitant encapçala el marcador i els locals, lluitant fins al final, amb molta pressió, però insuficient, ja que s’arriba al xiulet final amb el definitiu 20-22 al marcador.

JUVENIL FEMENÍ 1a CATALANA

CE TORTOSA, 20
AMICS H. LA CANONJA, 17

Comença el partit dominant les noies de la Canonja, molt confiades en el seu joc, i avantatjant a les tortosines en dos gols durant gairebé els primers 20 minuts del primer temps. Les locals van millorar el seu joc i a partir del minut 20 ja havien aconseguit igualar el marcador i, 5 minuts després, s’avançaven amb dos gols, diferència que van mantenir fins al descans (12-10).

Al segon temps la Canonja no es resigna a la derrota, però cada vegada que s’apropaven al marcador, es produïa la resposta. Durant tot el segon temps el CE Tortosa va dominar el joc i va marcar el ritme, acabant el partit amb un resultat de 20 a 17. Van destacar les porteres que van estar espectaculars amb les seues 19 parades.

CADET MASCULÍ 1a CATALANA

CE TORTOSA, 30
CH VILAMAJOR ‘A’, 31

L’equip tortosí que en la passada jornada ja va deixar molt bones sensacions, va donar molta rèplica al líder, tot i presentar tres baixes i jugar dos jugadors amb problemes físics El partit va començar amb un ritme molt intens, especialment per part dels tortosins. El CH Vilamajor es va veure sorprès per la capacitat ofensiva i l’encert defensiu del seu rival. Els primers 15 minuts van ser un constant intercanvi de cops. La segona part va ser molt similar, continuant amb el lleuger avantatge de l’equip local, però el CH Vilamajor no donava el seu braç a tòrcer. No fou fins al minut 25 que es va igualar el marcador amb un 28-28. A partir d’aquí el CE Tortosa va notar l’immens esforç físic realitzat. I finalment, va acabar imposant-se per només un gol.

INFANTIL MASCULÍ 2a CATALANA

CH VILANOVA I LA GELTRÚ (11)
CE TORTOSA “ROIG” (11)

Partit suspès a la mitja part a causa d’una gotera al pavelló local en una zona perillosa de la pista on poden prendre mal els jugadors. Després d’esperar una bona estona i no parar de ploure el partit ha quedat suspès pendent de la resolució per part del Comitè de Competició.