HomePolíticaLa militància republicana escull Adam Tomàs per encapçalar la candidatura a l’alcaldia...

La militància republicana escull Adam Tomàs per encapçalar la candidatura a l’alcaldia d’Amposta

L’assemblea de militants d’Esquerra Republicana d’Amposta va escollir ahir la nit Adam Tomàs com a cap de llista per a les eleccions municipals de 2023. Tomàs ha encapçalat la candidatura republicana des de l’any 2011, assolint la victòria l’any 2015, fet que el convertiria en el primer alcalde republicà d’Amposta, des de la recuperació democràtica, en aconseguir majoria absoluta amb 11 regidors. Majoria que revalidaria i augmentaria, fins a 16 regidors, a les eleccions municipals de 2019.

Adam Tomàs, després d’agrair la confiança i el suport de la militància, es va mostrar “molt il·lusionat per poder continuar treballant per la transformació d’Amposta i consolidar tots els canvis que hem anat liderant aquestes dues legislatures en l’àmbit social, cultural, esportiu, educatiu, participatiu, econòmic, festiu, feminista i de gestió del mateix Ajuntament”.

“El nostre és un projecte de llarg recorregut que vol consolidar un  nou model de ciutat i de maneres de fer, així com encarar grans reptes, que situen Amposta com un referent, d’aquí el creixement que hem tingut els darrers anys en població, serveis i ocupació” ha manifestat Tomàs. 

Esquerra Republicana és la força política hegemònica a Amposta, on ha guanyat totes les eleccions que s’han celebrat al municipi des de les eleccions europees de 2014. A més és el municipi de més de 20.000 habitants on el partit ostenta una representació més gran de regidors, 16 dels 21 que té el consistori.

Adam Tomàs és enginyer industrial i té la plaça definitiva de professor a l’Institut Montsià d’Amposta. S’incorporà a la llista electoral d’Esquerra Republicana – Esquerra d’Amposta a les eleccions municipals de 1999 i l’any 2003 esdevindria regidor. A més de dirigir l’alcaldia d’Amposta, des de fa un any també és el responsable de la Direcció dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a les Terres de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

77 + = 79

Últimes notícies