HomeSocietatLa nova imatge d’ADEC Assessors consolida la proximitat i el rigor com...

La nova imatge d’ADEC Assessors consolida la proximitat i el rigor com a senyes d’identitat

El despatx d’advocats i economistes ADEC Assessors ha presentat la seva nova identitat corporativa amb la qual vol fer una passa més en la seva trajectòria. El nou logotip d’ADEC Assessors és més accessible i visual, gràcies a la combinació de línies simples i elegants i a un color blau marí que serveix també per aportar notorietat. Elements que serveixen també perquè la marca d’ADEC s’identifiqui més amb els valors que dels que ha fet bandera el despatx en trenta-tres anys de trajectòria: proximitat i professionalitat.

ADEC Assessors és un despatx de consultoria jurídica, fiscal, econòmica i laboral fundat l’any 1990 a Tortosa per Ferran Bel i Accensi, Josep Maria Carbó Sanchís i Cristina Bladé Auladell amb l’objectiu d’oferir una assessoria transversal a tota mena d’empreses. Durant els seus trenta anys de trajectòria, ADEC Assessors ha anat creixent, incorporant un ampli ventall de perfils professionals, i expandint la seva cartera de clients des de les Terres de l’Ebre i Catalunya al conjunt de l’Estat espanyol.

En tres dècades de trajectòria, ADEC s’ha diferenciat pel seu tracte pròxim al client. La voluntat dels professionals d’ADEC és sempre ser un departament més de les empreses per les quals ofereixen els seus serveis. Així ho subratlla Josep Maria Carbó, gerent i un dels socis fundadors d’ADEC: “Sempre volem anar una mica més enllà: posar-nos a la pell de la persona o l’empresa que tenim al davant. Ens agrada empatitzar amb les seves preocupacions per poder-los entendre i així donar-los la millor solució a les seves necessitats“.

Un altre dels socis fundadors, d’ADEC, Ferran Bel, posa de relleu que juntament amb la proximitat, la solvència és una altra de les senyes d’identitat: “A ADEC Assessors es treballa com ho fa una empresa del segle XXI. Amb professionalitat, rigor i constant revisió. No anem a resoldre només els problemes del pas, sinó que ens agrada ser proactius i resoldre, sobretot, els problemes del futur. Ens agrada que els nostres clients tinguin una bona projecció del seu futur empresarial“.

Un assessorament integral a l’empresa

Els serveis que ofereix ADEC Assessors als seus clients abracen diferents funcions pròpies d’una empresa: legal, econòmic, financer i laboral.

En l’àmbit jurídic, l’equip d’advocats d’ADEC presta suport tant a les empreses com als seus socis i administradors en qüestions de dret mercantil, civil o penal, a més d’assessorar en la seva relació amb l’administració pública.

En l’àmbit econòmic, els serveis d’ADEC se centren en la planificació dels plans d’empresa i la seva viabilitat a llarg termini. Un treball que es completa amb la tasca de l’àrea financera, que en aquest cas s’encarrega també de planificar la tributació dels seus clients i de defensar els seus interessos davant l’administració tributària.

Finalment, l’àrea laboral ofereix assessorament en la gestió del dia a dia dels recursos humans, tant des del punt de vista legal com del de la planificació econòmica.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 46 = 49

Últimes notícies