HomeSocietatLa nova seu institucional de la Diputaci贸 a les Terres de l鈥橢bre...

La nova seu institucional de la Diputaci贸 a les Terres de l鈥橢bre ja funciona a ple rendiment

El Palau Montagut de Tortosa (Carrer Santa Anna, 3) ja funciona com a seu institucional de la Diputaci贸 a les Terres de l鈥橢bre a ple rendiment. A partir d’ara, aquest edifici hist貌ric aplega tots els serveis previstos i que s鈥檋avien ubicat a altres espais de la ciutat de Tortosa de forma provisional.

La nova seu institucional va entrar en funcionament el passat 8 d鈥檃bril amb l鈥檕bertura de l鈥橭ficina d鈥橝ssist猫ncia en Mat猫ria de Registre de la Diputaci贸 de Tarragona a les Terres de l鈥橢bre. Des de llavors i fins avui s鈥檋i han incorporat altres serveis com les oficines d鈥檃tenci贸 als ens locals de l鈥櫭rea de Concertaci贸 i Assist猫ncia Municipal i de Territori, la seu del Patronat de Turisme de la Diputaci贸 a les Terres de l鈥橢bre, i tamb茅 s鈥檋i han adequat despatxos i sales de reunions.

En l鈥檃dequaci贸 de l鈥檈difici com a seu institucional, s鈥檋a previst la instal路laci贸 d鈥檜n ascensor que, a m茅s de permetre l鈥檃cc茅s de persones amb mobilitat redu茂da, augmentar脿 l鈥檃ccessibilitat per a tothom.

Tots aquests serveis es distribueixen en una superf铆cie de 400 metres quadrats de la primera planta d鈥檃quest edifici, conegut tamb茅 com a Casa de les Aig眉es i on tamb茅 s鈥檋i ubiquen la Comunitat de regants i alguns serveis de la Cambra de Comer莽 de Tortosa. Es tracta d鈥檜na ubicaci贸 provisional, en modalitat de lloguer, doncs la voluntat de la Diputaci贸 茅s ubicar, a mig o llarg termini, els seus serveis que presta a les terres de l鈥橢bre en un edifici de propietat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

20 + = 22

脷ltimes not铆cies