HomeSocietatLa Perla, nom escollit per a l’embarcació elèctrica d'Amposta

La Perla, nom escollit per a l’embarcació elèctrica d’Amposta

L’embarcació elèctrica que farà rutes turístiques per la façana fluvial d’Amposta es dirà la Perla. Així ho han escollit 1.534 de les 3.080 persones que han participat al procés participatiu per escollir el nom del vaixell. La Perla ha estat escollit amb molta diferència de la segona opció, la Tina, que ha rebut 635 vots. La Pontona s’ha quedat en tercera opció amb 382 vots. Finalment, hi hagut 529 vots en blanc o nuls.

La fase de votació, que es va realitzar des del 2 fins al 19 d’abril, va estar oberta, per una banda, a la ciutadania major de 16 anys a través de la plataforma digital Decidim i de les urnes ubicades en espais públics; així com també a l’alumnat d’infantil i primària que van votar a les aules. Així, 1885 alumnes van participar en el procés de votació.

Recordem que les tres opcions van ser proposades pels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior Guia, Informació i Assistències Turístiques i els del CFGS Gestió d’Allotjaments Turístics de l’Institut Montsià després d’un debat i un estudi previ de la navegació fluvial a l’Ebre i del patrimoni cultural i històric.

Treballant en la posada en marxa del servei

Paral·lelament, des de l’Ajuntament ja s’ha creat el servei de turisme fluvial, necessari per poder posar en funcionament el vaixell. S’ha gestionat el canvi de titular amb capitania marítima de Santander. Finalment l’estudi econòmic i els plecs per a la licitació del servei estan molt avançats per oferir rutes fluvials per promocionar i donar a conèixer l’entorn de la façana fluvial de la ciutat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 38

Últimes notícies