HomeEconomiaLa pista de gel de Tortosa creix en usuaris i es referma...

La pista de gel de Tortosa creix en usuaris i es referma un any més com a element de dinamització econòmica

La pista de gel de Tortosa va tancar la campanya 2022-2023 amb un nou rècord d’usuaris. Enguany han passat per l’equipament més de 13.000 persones, fet que suposa ampliar en prop d’un miler el registre assolit l’any anterior, quan a més ja s’havia produït un augment significatiu respecte a l’edició del 2019.

Amb este resultat, tant l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, com la presidenta de la Federació de Comerç, Serveis i Hostaleria, Tortosa Més, Maria José Ferré, han fet un balanç molt satisfactori: “es demostra que la pista de gel de Tortosa és un actiu molt important per dinamitzar la campanya de Nadal i Reis a la nostra ciutat ja que, a més, comporta que moltes persones d’altres poblacions es desplacen fins al municipi“, ha explicat l’alcaldessa. Concretament, el 35% d’usuaris provenien d’altres municipis, principalment de la resta de les Terres de l’Ebre, del nord de Castelló i de la zona més pròxima del Matarranya. “Això ens permet reforçar la capitalitat comercial i de serveis de Tortosa“, subratlla Roigé.

De la mateixa manera, la Federació Tortosa Més també remarca la bona acceptació per part de la ciutadania: “els dies que estava oberta la pista, la gent ens preguntava que l’any que ve ja fan compte de repetir. Estem molt contents perquè ha sigut un èxit“, explica la presidenta de Tortosa Més. “Vam fer una aposta important des de la Federació, perquè pensàvem que era un equipament que Tortosa havia de tindre com a capital comercial i de serveis del territori. I fa vuit anys que està funcionant molt bé i cada any consolidem gent vinguda de territoris pròxims, com el Maestrat. Aquella aposta no va ser fàcil, i per això, com cada any està donant resultats molt bons, ens encoratja a seguir treballant per repetir en les següents campanyes de Nadal“, rebla el vicepresident de Tortosa Més, Joan Iniesta.

L’activitat de la pista de gel també va comptar amb la presència de gairebé 4.000 escolars de diversos centres educatius del territori, amb la implicació un any més del Consell Esportiu del Baix Ebre, així com menors de famílies vulnerables, que han pogut patinar gràcies a l’activitat de les entitats socials.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 66 = 73

Últimes notícies