HomeSocietatLa plataforma de la Carretera de la Vergonya reclama el projecte de...

La plataforma de la Carretera de la Vergonya reclama el projecte de reforma perquè s’hi continuen acumulant accidents

La plataforma de la Carretera de la Vergonya reclama a la Diputació de Tarragona la tramitació el projecte de reforma de la via, la carretera T-2021 que enllaça Poble Nou del Delta i la Ràpita.

Ho recorden a l’ens provincial mentre es continuen produint accidents i sortides de via, com la que denuncien este dilluns, quan un turisme ha caigut a un arrossar. “Que no tarden més perquè fa prou anys que esperem, i entre tràmit administratiu i tràmit administratiu tarden massa”, ha lamentat Josep Juan Segarra, portaveu de la plataforma.

L’entitat assenyala que l’obra “no s’ha prioritzat fins ara” i que cal executar la reforma “d’una vegada”, fet pel qual exigeixen que s’incloga en els pròxims pressupostos de la Diputació.

“No parem de rebre notícies de més accidents i això vol dir que les reformes que es van fer són insuficients”, ha apuntat Segarra. La plataforma insisteix que a la Carretera de la Vergonya hi ha encara massa trams estrets, “els cotxes no tenen espai per circular i surten sovint de la via”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

18 + = 19

Últimes notícies