HomeSense categoriaLa Policia Local confina les Cases d’Alcanar pel risc de l’arribada massiva...

La Policia Local confina les Cases d’Alcanar pel risc de l’arribada massiva de turistes

La Policia Local d’Alcanar ha activat, aquesta nit, un operatiu amb l’objectiu de tancar totes les entrades a les Cases a causa de l’alt risc de l’arribada de turistes i persones amb segona residència al municipi. L’operatiu, que ha començat a primera hora de la nit, durarà tot el cap de setmana i té com a objectiu evitar el risc de contagi del COVID- 19 a causa de l’entrada de persones de les zones metropolitanes, de les capitals catalanes, del País Valencià, de Madrid i Saragossa.

“Davant la manca de civisme i responsabilitat dels milers de persones que s’han desplaçat des de les grans capitals fins a les segones residències o zones turístiques, al municipi s’ha pres aquesta decisió basada en el principi del distanciament social”, apunta un membre de l’equip de govern. A més, afegeix: “Es tracta de preservar la seguretat, tant d’aquells conciutadans que respecten les mesures de confinament, com de les persones inconscients que es traslladen a les Cases ignorant la gravetat de la situació actual”.

Tanmateix, la policia local d’Alcanar durant el dia d’ahir també va tallar els accessos al municipi des de la Comunitat Valenciana després de detectar un gran flux de cotxes que intentaven accedir al terme municipal.

Simultàniament als operatius d’aïllament social, s’hi sumen les patrulles de vehicles policials pels carrers dels nuclis urbans per detectar i sancionar totes aquelles persones que no respecten les mesures de confinament domiciliari. En aquest sentit, la policia local d’Alcanar és una de les més actives del territori amb més de 60 sancions a ciutadans que circulaven per la via pública sense causa justificada.

Redaccio R.M
Redaccio R.M
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies