HomeSense categoriaLa Policia Local de la Ràpita reforça el control a les terrasses...

La Policia Local de la Ràpita reforça el control a les terrasses dels bars i els restaurants

MONTSIÀ // Els agents de la Policia Local de la Ràpita han reforçat amb més patrullatges els controls a les terrasses dels establiments de restauració del municipi. Davant de la situació que estem vivint amb relació a la pandèmia de la Covid-19, la policia ha intensificat els últims dies els apercebiments i, quan ha estat necessari, les sancions als bars i restaurants que no compleixen les normes de distanciament entre taules.

Des de la Policia Local de la Ràpita recorden que esta és una de les funcions que fan habitual en el context de la fase de represa, juntament amb el control de les platges i de l’obligatorietat de portar mascareta.

En este sentit, des de la Policia Local apunten que s’han aixecat diverses actes de sancions en els casos que els propietaris dels locals no han seguit les indicacions dels agents. En la majoria de casos, però, els empresaris vigilen de respectar totes les mesures i es mostren col·laboradors a l’hora de fer alguna rectificació.

La regidora de Governació, Conxi Vizcarro, ha recordat que l’esforç de la Policia Local ha d’anar sempre acompanyat de l’esforç de la ciutadania: “La policia està per informar i per multar quan és necessari però tot este esforç només és efectiu quan existeix la col·laboració de la gent. Per això demanem un cop més màxima responsabilitat de tothom a l’hora de seguir les recomanacions sanitàries”.

Cal recordar que els restaurants i els bars han de separar amb una distància d’1,5 metres les taules o les agrupacions de taules, a més d’assegurar que les persones que ocupen una mateixa taula també tinguen una separació d’1,5 metres. Estes mesures també s’han de seguir a l’interior dels locals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies