HomePolíticaLa presidenta comarcal acompanya el ministre d’Hidràulica de Costa d’Ivori en una...

La presidenta comarcal acompanya el ministre d’Hidràulica de Costa d’Ivori en una visita a l’empresa Amiblu de Camarles

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha acompanyat avui una delegació de Costa d’Ivori, encapçalada pel ministre d’Hidràulica, Laurent Bougui Tchagba, en la visita que ha realitzat a l’empresa de fabricació de tubs Amiblu de Camarles.  Amiblu és actualment líder mundial en fabricació de canonades de plàstic reforçat amb fibra de vidre amb diversos centres de producció arreu del món.

La visita del ministre Laurent Bougui a la factoria del Baix Ebre s’emmarca en una possible relació comercial per fabricar i subministrar canonades a Costa d’Ivori, amb un primer contracte important a la regió de Bouaké on s’ha de construir una xarxa d’abastiment d’aigua potable.

Els directius de l’empresa responsables de vendes d’Europa i Àfrica, Andreu Pérez i Alexandre Lapeyre, respectivament, han donat la benvinguda a la delegació ivoriana i l’hi han exposat amb detall les característiques de qualitat hidràulica dels tubs que es fabriquen a Camarles així com el mètode i les gammes de fabricació. Tot seguit, directius i convidats, han efectuat una àmplia visita al centre de producció on han vist in situ com es fabriquen els tubs de plàstic reforçat amb fibra de vidre.

La presidenta comarcal Sandra Zaragoza amb la seva presència ha volgut donar el suport de la institució a aquesta important empresa del Baix Ebre, ubicada al polígon industrial la Venta Nova de Camarles.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 76 = 79

Últimes notícies