HomeEsportsLa Pujada al Montsià, amb el recorregut de l’any anterior

La Pujada al Montsià, amb el recorregut de l’any anterior

La cursa per muntanya de la Pujada al Montsià-Memorial Francesc Bort (Madro) d’Alcanar, en la seua sèptima edició, repetirà diumenge el recorregut que els seus organitzadors van estrenar l’any passat, fent la diagonal de la serra de Montsià, amb 23,5 km i 1.100 metres de desnivell positiu.

Serà l’onzena prova puntuable per al Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre i, a més, formarà part de la 16a Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.
En la llista d’inscripcions destaca la de Ragna Debats, de l’equip Merrel i membre de la Cameta Coixa de Miravet, campiona del Món, i Mikel Besora, guanyador del 2017.

La cursa recorrerà completament la Serra del Montsià del nord-est al sud-oest, del Mas de Miralles, al terme d’Amposta, fins a Alcanar.

La prova començarà a les 8 h, amb sortida des del Mas de Miralles, seguix pel GR92 fins a gairebé al pla de la Galla; puja fins al pla de Roures, passa després per Mata-redona, on es retroba amb les marques del GR92, i la Portella (molt a prop de la Foradada), seguix el GR92 fins al Mas d’en Comú, des d’on es puja al cim la Torreta (763 metres, el punt més alt de la Serra de Montsià), i passa per Molacima, els 12 Apòstols, els Moletons, la Bassa Blanca, Camí dels Castellans, la Cogula, les Pedreres, i l’ermita del Remei, fins a arribar a Alcanar.

Els participants de la cursa Júnior efectuaran un recorregut de 17,5, quilòmetres; els de la Cadet i Express, de 12,7; i la Marxa popular, 11. Estos grups sortiran de la plaça de la Plataforma (davant del Centre Cívic d’Alcanar) a partir de les 9 h. A les 12 h es farà el lliurament de premis.

Els inscrits a les curses o la marxa, a banda de la bossa del corredor, rebran l’obsequi d’una tovallola de platja commemorativa de la XIIa Pujada al Montsià, memorial Francesc Bort (Madro).

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 9 =

Últimes notícies