HomeSocietatLa Ràpita acull la 3a edició dels Premis #jocomproacasa per potenciar el...

La Ràpita acull la 3a edició dels Premis #jocomproacasa per potenciar el comerç local durant el Nadal

L’Ajuntament de la Ràpita, amb la col·laboració de la Unió de Comerç Rapitenc, impulsa la tercera edició dels premis #jocomproacasa per potenciar el comerç local a la campanya de Nadal. Els premis #jocomproacasa són la campanya de dinamització comercial que premia les persones que compren als establiments de la Ràpita a través d’un sorteig de premis de 100 € o 200 € per gastar-los en el comerç local.

La Regidoria de Comerç destina una partida de 20.000 € que es repartiran en 50 premis de 200 € i 100 de 100 €. La seua regidora, Conxi Vizcarro, declara que “tenint en compte la bona rebuda de les dues edicions anterior, continuem apostant per convocar aquests premis que dinamitzen i promouen el comerç local”Vizcarro afegeix que “amb este incentiu pretenem conscienciar la ciutadania de la importància d’escollir els comerços del poble a l’hora de fer les compres de Nadal”.

En el sorteig podrà participar tothom que efectue una compra mínima de 25 € entre el 15 de novembre de 2022 i el 5 de gener de 2023 en els establiments adherits. Per cada compra de 25 € s’aconseguirà una butlleta per al sorteig, la qual s’emplenarà en el mateix establiment en què s’ha fet la compra, amb un màxim de sis butlletes per compra. Seran els comerços qui faran arribar a l’ajuntament les butlletes per al sorteig entre el 9 i el 13 de gener.

Les persones majors de 18 anys podran participar tantes vegades com vulguen, però només optaran a guanyar un premi. El sorteig es durà a terme el dilluns 16 de gener a les 12 hores i posteriorment, es comunicaran les persones premiades a través del telèfon que constarà en les butlletes guanyadores i a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de la Ràpita. Els vals es podran bescanviar, en qualsevol dels establiments que participen en la campanya, des del 17 de gener fins al 18 de març de 2023.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

53 + = 63

Últimes notícies